SEDMIHRADSKÁ ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 800g svíčkové pečeně, 100g anglické slaniny, sůl, pepř, mletá sladká paprika, 60g sádla, 200g kukuřičné krupice /polenty) na přílohu. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněné maso ze svíčkové podélné rozkrojíme tak, abychom získali širší plát masa, který rozklepeme. Poklademe jej tenkými plátky slaniny, které jsme předem 8ástečně vyškvařili, posypeme solí, pepřem, paprikou a těsně svineme do rolády. Upevníme ji jehlami nebo pevně omotáme nití, vložíme do nádoby z jenského skla, povrch masa omastíme a na mírném ohni pečeme asi 30 minut, přičemž maso asi dvakrát podlijeme. V Sedmihradsku tuto pečeni podávají s kukuřičnou kaši uvařenou ve slané vodě.

SEDMIHRADSKÁ ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ. SEDMIHRADSKÁ ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1357 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz